Sportieve activiteiten in de Dordognevallei.

Geniet van adembenemende landschappen terwijl u uw favoriete activiteit beoefent tijdens uw vakantie in de natuur van de Dordognevallei.

De Dordognevallei leent zich voor het beoefenen van veel sportieve activiteiten voor alle leeftijden en op alle niveaus, waaronder een aantal sensationele en innovatieve activiteiten. Het is een wandelparadijs, liefhebbers van natuur en vrijheid zullen genieten van de rust en ruimte op de vele wandelpaden en de GR-routes die de vallei doorkruisen.
Een gezinswandeling of een sportieve wandeling, u zult bossen, rivieren en fantastische landschappen te zien krijgen in de Dordognevallei.
Watersporten en andere wateractiviteiten kunnen op de Dordogne beoefend worden. Het heldere water leent zich goed voor zwemmen en tijdens een kanotocht kunt u genieten van de adembenemende ruige natuur.
Sensatiezoekers kunnen zich uitleven met rafting, voeten in het watertocht om beekjes en watervallen te ontdekken.
En voor wie alles eens vanuit een ander gezichtspunt wil bekijken is er de klimsport tegen de rotswand die boven de rivier uittorent, een ballonvaart of vlucht met een deltavlieger boven de Dordognevallei.
De fiets is een ander middel om er op uit te trekken en in uw eigen tempo de Dordognevallei en haar landschappen te ontdekken. Er zijn vele fietspaden die goed begaanbaar zijn met de fiets en mountainbike.
Liefhebbers van golf en tennissport zullen ook goed aan hun trekken komen.

Overlandwegen, mountainbiken en fietsen