Animatie en activiteiten op Camping Le Ventoulou in de Dordognevallei

Veel activiteiten tijdens uw vakantie met een gevarieerd programma.

In juli en augustus (van 6 juli tot 21 augustus) is er een wekelijke animatieprogramma voor kinderen en volwassenen. Elke zondag is er een welkomstbijeenkomst met een drankje. Elke werkdag is er op de ochtend van 10 tot 12 uur kinderclub voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Ze kunnen er meedoen aan allerlei activiteiten ( schilderen, knutselen, speurtocht, schat zoeken etc.)

Op een aantal middagen zijn er gezamenlijke activiteiten voor jong en oud : een tafeltennis toernooi, tafelvoetbal, waterpolo, jeu de boules etc.
Ook worden er (betaalde) buitenactiviteiten georganiseerd door externe partners: kanoën, Stand-Up Paddle op de Dordogne, klimmen, canyoning, wandeltochten met een gids, boogschieten en blaaspijpjes schieten.

De avonden komt iedereen samen in onze zaal of voor ons nieuwe podium. Op het programma staan dan: Karaoke, dansavond, bingo quiz, concert, spelletjes en andere verrassingen… voor een heerlijke avond met het hele gezin!
Een heerlijk moment om samen ervaringen te delen en uit te wisselen.
Profiteer ook van de vele kortingen op activiteiten en entrées in grotten, dierenpark etc.
We hebben maar één doel: U een onvergetelijke vakantie bezorgen !
We zijn er voor u en horen graag uw ervaringen en suggesties.

Voor gratis voorzieningen.
Camping Le Ventoulou is een echt kinderparadijs omdat ze er in alle vrijheid en veiligheid hun gang kunnen gaan.
De speeltuin is er voor groot en klein, met trampoline, klimrek, glijbaan, schommel, draaimolen etc.

Ze kunnen er heerlijk en veilig spelen en zo een heerlijke vakantieherinneringen maken.
Voor de sportieven onder u: we hebben voor u een Multi-sportterrein, een jeu-de-boulesbaan en een tafeltennistafel, om zonder beperkingen gebruik van te maken!
Ook kunt u gebruik maken van onze tweede animatiezaal met tafelvoetbal en flipper (betaald), bibliotheek, TV en tafeltennistafel.