Sites et Paysages

Sites & Paysages : een groep campings voor natuurliefhebbers

Een camping zoals u het graag ziet, dan bent u aan het juiste adres bij Sites & Paysages !
Onze camping in de Dordognevallei is lid van de groep Sites & Paysages, een groep natuurcampings die kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het doel is onze vakantiegangers kennis te laten maken met de mooiste regio’s van Frankrijk. Het gebied en het authentieke voor het hele gezin. Er zijn ruim 50 Sites & Paysages Campings in heel Frankrijk. U zult het waarderen dat u vakantie houdt op een camping met ‘menselijke maat’, gericht op echte uitwisseling en contact, tussen gasten onderling, tussen team en gasten, maar ook tussen toerist en natuur.

Een camping midden in de natuur

Er zijn veel Sites & Paysages Campings te vinden op mooie plaatsen in heel Frankrijk. Het maakt niet uit naar welke streek u graag op vakantie gaat, u kunt altijd profiteren van Sites & Paysages, haar service en kwaliteit. Zo kunt u een schat aan ervaringen en ontdekkingen opdoen waar ook in het land.

Het voordeel voor de vakantieganger

Waarom zou u een Sites & Paysages Camping kiezen ?
Op de eerste plaats omdat u echt verandering van omgeving zult ervaren. U zult zicht heerlijk kunnen ontspannen en tot rust kunnen komen en het plezier ontdekken om weer één met de Natuur te worden.
Ook kunt u gebruik maken van onze Camping Tour, een spaarsysteem waarmee u 5 nachten gratis kamperen kunt verdienen op de Sites & Paysages camping of Campingred campign (in Spanje) van uw keuze.
Een extra reden om te kiezen voor Sites & Paysages voor uw komende vakanties, of u nu naar de campagne, de bergen of naar zee wilt gaan.

camping Frankrijk Sites et Paysages Lot Occitanie