Staanplaatsen ‘Grand Comfort’ in de Dordognevallei

Al onze kampeerplaatsen, ‘Nature’ of ‘Comfort’, naar keuze in de schaduw of zonnig gelegen, hebben een oppervlakte van 100 tot 120 m² en zijn gelegen op grasbodem. Alle plekken zijn voorzien van drinkwater, elektriciteit (10 Amp. Eurostekker nodig) en afvoer. U bent verzekerd van rust en ruimte.
Ook hebben we voor u onze 2 nieuwe ‘Premium’ kampeerplaatsen met een oppervlakte van 140 m², 16 Amp. Elektriciteit met Eurostekker. Op de Premiumplaatsen vindt u een schuurtje met daarin een koel-vrieskast, een magnetron, een barbecue, 2 ligbedden en een droogrek. Onder de grote pergola op het houten terras kunt u heerlijk samen genieten rond de grote tafel met bijbehorende banken.

Nieuw in 2021 : Onze 2 "Prestige" staanplaatsen (C05 en C06) uitgerust met individueel privé sanitair!

In het verwarmde sanitair met veel comfort vindt u onder andere familiecabines (met douche en wastafel), een haardroger, babyruimte met babybad. De toiletten zijn voorzien van toiletpapier, zeep en een handendroger.
Om het gebouw van warm water te voorzien maken we gebruik van zonnepanelen.
Ook vindt u een wasruimte voor handwas en afwas, alles voorzien van warm water.
Onze kinderruimte met douche, toilet en wastafel wordt erg gewaardeerd en veel gebruikt door onze kleine gasten.
Voor onze mindervalide gasten is er aangepast sanitair aanwezig, met douche, toilet, wastafel en afwasgootsteen.
Barbecueën is toegestaan op kolen en gasbarbecues (elektrische barbecues zijn niet toegestaan). Ook zijn er barbecues voor gemeenschappelijk gebruik op de camping aanwezig.
Verhuur van koelkasten (Zie tarieven)
Wij accepteren geen koelelementen om in te vriezen.
Voor gasten met een camper is een camperservicepunt aanwezig, waar u water kunt nemen, uw vuilwater kunt storten en uw chemisch toilet kunt legen.
Huisdieren worden toegelaten op de camping. (Zie tarieven)

emplacements camping Lot