Sportieve activiteiten
Sportieve activiteiten in de Dordognevallei.
Accueil des chiens dans le camping
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 03/04/2021 tot 16/10/2021

Sportieve activiteiten in de Dordognevallei.

Geniet van adembenemende landschappen terwijl u uw favoriete activiteit beoefent tijdens uw vakantie in de natuur van de Dordognevallei.

De Dordognevallei leent zich voor het beoefenen van veel sportieve activiteiten voor alle leeftijden en op alle niveaus, waaronder een aantal sensationele en innovatieve activiteiten. Het is een wandelparadijs, liefhebbers van natuur en vrijheid zullen genieten van de rust en ruimte op de vele wandelpaden en de GR-routes die de vallei doorkruisen.

Een gezinswandeling of een sportieve wandeling, u zult bossen, rivieren en fantastische landschappen te zien krijgen in de Dordognevallei.

Watersporten en andere wateractiviteiten kunnen op de Dordogne beoefend worden. Het heldere water leent zich goed voor zwemmen en tijdens een kanotocht kunt u genieten van de adembenemende ruige natuur.
Sensatiezoekers kunnen zich uitleven met rafting, voeten in het watertocht om beekjes en watervallen te ontdekken.

En voor wie alles eens vanuit een ander gezichtspunt wil bekijken is er de klimsport tegen de rotswand die boven de rivier uittorent, een ballonvaart of vlucht met een deltavlieger boven de Dordognevallei.
De fiets is een ander middel om er op uit te trekken en in uw eigen tempo de Dordognevallei en haar landschappen te ontdekken. Er zijn vele fietspaden die goed begaanbaar zijn met de fiets en mountainbike.
Liefhebbers van golf en tennissport zullen ook goed aan hun trekken komen.

Sociale netwerken
LabelsEmmène ton Chien au camping : classement 3 truffesCamping2Be AwardANWB AwardTrip Advisor Traveller's choice
campings sites et paysages by le french time
SITES ET PAYSAGES : UN Réseau pour LES amoureux de la nature

54 campings de 3 à 5 * nichés dans les plus belles régions de France pour se reconnecter à la nature et rencontrer des hommes passionnés par leur terroir. Une expérience unique pour se créer des souvenirs. En savoir + sur le réseau

Sportieve activiteiten in de Dordognevallei. ~ Camping Frankrijk Lot ~ Verhuur stacaravan Rocamadour ~ Camping Frankrijk Occitanië
Photos et plans non contractuels - © Copyright 2011-2021 - SAS PYVER - Wettelijke vermeldingen

Secured by Sectigo Positive SSL

valid XHTML 1.0 Transitional