Cahors
Cahors… de stad vol inspiratie in de Lot
Accueil des chiens dans le camping
Beschikbaarheid & Reservering
Annuleren

Bent u al klant? Klik hier

Open van 03/04/2021 tot 16/10/2021

Cahors… de stad vol inspiratie in de Lot

Van de Pont Valentré (brug) tot aan de Saint-Etienne Kathedraal, de belangrijkste stad van de Lot combineert mediterrane sferen en historische rijkdommen.

Ingeklemd in een bocht van de vallei van de Lot, ligt Cahors, stad van kunst en historie, gemaakt voor het geluk van een ontdekkingstocht.

Gevestigd in de Romeinse tijd, is de stad Cahors in de middeleeuwen een voor Europa belangrijke handelsplaats en financieel centrum geworden. Deze Gouden Eeuw heeft ons vandaag de dag een intact en levendig historisch stadscentrum gebracht, dat u beslist moet gaan zien !

Het belangrijkste kenmerk van de stad is de Pont Valentré, met haar drie versterkte torens, die de rivier overbrugt.

Je kunt er heerlijk over wandelen, maar ook erheen varen met een boot over de Lot. De Pont Valentré, die gebouwd is in de veertiende eeuw, staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, als onderdeel van de Pelgrimswegen naar Santiago de Compostella. Een duivelslegende is met deze brug verbonden, dus ogen open en kijk omhoog, dan zie je hem misschien!

Sociale netwerken
LabelsEmmène ton Chien au camping : classement 3 truffesCamping2Be AwardANWB AwardTrip Advisor Traveller's choice
campings sites et paysages by le french time
SITES ET PAYSAGES : UN Réseau pour LES amoureux de la nature

54 campings de 3 à 5 * nichés dans les plus belles régions de France pour se reconnecter à la nature et rencontrer des hommes passionnés par leur terroir. Une expérience unique pour se créer des souvenirs. En savoir + sur le réseau

Cahors… de stad vol inspiratie in de Lot ~ Camping Frankrijk Lot ~ Verhuur stacaravan Rocamadour ~ Camping Frankrijk Occitanië
Photos et plans non contractuels - © Copyright 2011-2021 - SAS PYVER - Wettelijke vermeldingen

Secured by Sectigo Positive SSL

valid XHTML 1.0 Transitional