Jérémy, Nathalie et Frédéric

Op le Ventoulou : vakantie #Eén met de Natuur!

De 4-sterren Camping Lot Sites & Paysages LE VENTOULOU ligt in het hart van de Dordognevallei, vlakbij de toeristische hoogtepunten van de LOT : ROCAMADOUR en PADIRAC en de belangrijkste toeristische attracties van de LOT.

Nathalie, Jérémy en Frédéric ontvangen u met alle plezier op hun familiecamping met 66 plaatsen (waarvan 41 huuraccommodaties) met een verwarmd overdekt zwembad dat de hele openingsperiode van de camping van 3 april tot 16 oktober 2021 geopend is.

De camping heeft de labels: ‘Qualité Tourisme’ en ‘La Clef Verte’ (de Groene Sleutel).

De kwaliteit van haar kampeerplaatsen en de indeling van de camping met de vele bomen en bloeiende bloemen maken samen met de aangename rust die er heerst van LE VENTOULOU een heerlijke plek om even te ontspannen, of u nu met z’n tweeën, met de hele familie of met vrienden komt.

Op onze camping Lot hebben we voor u te huur : Cottages, Chalets, Lodgetenten, de Coco Sweet, maar uiteraard ook kampeerplaatsen voor natuurliefhebbers waaronder onze 2 "Prestige" staanplaatsen uitgerust met individueel privé sanitair waar we u kunnen verwelkomen met uw eigen tent, caravan of camper.

Of u nu bij ons komt omdat u op doorreis bent of dat u gereserveerd hebt voor een langer verblijf, we verwelkomen u altijd even hartelijk en u kunt altijd gebruik maken van alle goed onderhouden voorzieningen en genieten van de gezellige sfeer.

Bij de receptie zijn wij altijd beschikbaar om u te informeren over de camping, u suggesties en tips te geven voor uitstapjes in de omgeving, wandelingen etc., ook kunt u gebruik maken van verschillende kortingen bij onze partners.

Beste kampeervrienden, ontspanning, rust, natuur en gezelligheid zijn de kernwoorden van uw vakantie.

Aarzel dus niet langer en reserveer snel uw volgende verblijf op Camping Sites & Paysages LE VENTOULOU in de Dordognevallei.

Tot gauw!